DiVino.Taste 2017

През ноември 2017 DiVino.Taste отново ще се събере най-добрите български изби на едно място. И тази година форумът ще е в Националния дворец на културата, но този път в зали 7, 8, 9.

Запазете си 17, 18 и 19 ноември, защото през тези три дни в София отново ще се говори за българското вино.

Всеки винен познавач, ценител и ентусиаст ще може да се запознае с винарите и техните най-добри вина. DiVino.Taste ще ви помогне да откриете над 400-те вина от над 60 български изби.

Divino.Taste e най-големият форум на качественото българско вино. Ако искате да научите повече за това какво е Divino.Taste, да видите историята на изложението или да се запознаете с организаторите посетете сайта http://taste.bg

Освен изложението в рамките на DiVino.Taste 2017 ще се проведат традиционните майсторски класове и лекции на форума. Винените изследователи и професионалисти ще говорят по важни и интересни теми, подкрепени от дегустации на подбрани бутилки, повечето от които е невъзможно да се опитат на друго място в България. Програмата ще обявим на 12 октомври.

На Divino.Taste ще може да посетите и свободната зона където ще бъдат разположени щандове с лека храна, безалкохолни напитки и кафе, информационни пунктове на партньорите и организаторите.

Станете част от тази тридневна емоция, която ще завладее София между 17 и 19 ноември!

Последвайте събитието и ще научавате първи всяко нова информация и ще се запознаете предварително с всички участници!

Повече за DiVino.Taste 2017, вижте и на http://taste.bg

Очаквайте on-line продажбата на билети да стартира на 12 октомври 2017 на https://www.vintageclub.bg


Copyright © 2020. All rights reserved.

Posted ноември 14, 2017 by admin in category "вино изложения", "начало