ВИНАРИЯ 2024 ПЛОВДИВ

Международната изложба за лозарство и винарство ВИНАРИЯ е най-престижната платформа за винената индустрия в рамките на Югоизточна Европа. Тя представя широка гама от прецизно селектирани напитки – от продукти с автентичен местен произход до световни марки, от утвърдени и наложени в традицията до нови вкусове и модерни аромати в спиртните и винени каталози. ВИНАРИЯ комбинира продуктовото разнообразие с технологичната му природа и производствен формат, представени чрез старинни и съвременни технологии, модерна техника и материали. Изложбата е отправна точка за бъдещето на винарската индустрия с иновациите, които представя в областта на сортове грозде, методи и инвентар за преработка, системи за контрол на качеството.

Това е причината ВИНАРИЯ да привлича специалисти, еножурналисти, ключови търговци и ценители.

31-ото издание на ВИНАРИЯ отново се организира под егидата на Министерството на земеделието и в партньорство със Селскостопанската академия, Университета по хранителни технологии и Съюза на енолозите.

Акцент на ВИНАРИЯ 2024 е организирането на международните дегустации и конкурса „Златен ритон“, който се провежда в партньорство с Университета по хранителни технологии и Съюза на енолозите.

Той се реализира съгласно критериите на най-авторитетните световни прояви в сектора. Затова призът носи допълнителен престиж на наградените изложители, като открива нови възможности за налагане на техните марки и изделия на пазарите.

Уникална атмосфера
ВИНАРИЯ се фокусира върху идеята за създаване на мрежа за партньорско взаимодействие и маркетингова платформа за комуникацията с потребители и клиенти в една уникална среда. Представителите на лозаро-винарската индустрия и техните контрагенти общуват в неповторима атмосфера, в която се разкриват магията на виното и тайните на неговото производство. Това улеснява контактите, премахва комуникационните бариери и създава делови връзки, необходими на бизнеса, на десетките специалисти и ценители от България и Европа.

ВИНАРИЯ 2023 накратко

  •     Изложители – 120 фирми от 11  държави
  •     Посетители – над 40 000 от България и света
  •     Ръст на ангажираните изложбени площи – 8 %
  •     Медийно отразяване – над 230 публикации в национални, регионални и специализирани медии


Copyright © 2020. All rights reserved.

Posted януари 21, 2024 by admin in category "agenda 2024", "актуално 2023", "начало