*ОТ НИВАТА ДО ТРАПЕЗАТА* АГРА-ВИНАРИЯ-ФУДТЕХ


Как високите технологии променят пътя от нивата до трапезата, показва шестото издание на мегафорума за агробизнес, вино, храни и оборудване. Мащабното икономическо събитие, което е единствено на Балканите, ще се проведе от 19 до 23 февруари 2020 г. в Международен панаир Пловдив.

Над 700 компании от цял свят ще демонстрират иновации от последно поколение в четири изложби:
Агра“ – за селското стопанство
Винария“ – за лозарство и винарство
Фудтех“ и „Вкусове от Италия“ – за хранителната индустрия.
Обединяваща тема са висококачествените продукти.


В уникалния Град на виното и деликатесите се презентират колекции от елитни вина, напитки, храни, гурме линии. По-голяма е технологичната зона, демонстрираща модерни машини и материали за лозарството, винарството и хранителната индустрия.

Акцент на „Винария 2020“ са вината от местни сортове, както и богатата селекция от премиум марки ракия, водка, бренди. Много изненади за ценителите са подготвили участващите бутикови изби. Те са от различни региони и очертават новата винена карта на България. Представени са също вина и високоалкохолни питиета от над десет държави.

Изложбата „Фудтех 2020“ не отстъпва на „Винария“ по атрактивност и разнообразие. Участниците показват млечни и месни продукти, отговарящи на най-високите стандарти, хлебни и сладкарски изделия без глутен и други вредни съставки, натурални напитки и консерви, гурме специалитети.


Акцент в изложбата „Агра 2020“ е животновъдството. Наред се него, специалистите ще видят последно поколение техника , инструменти и препарати за селското стопанство, сортове растения и посадъчен материал, както и разработки на научните институти от Селскостопанската академия.

Посетителите имат шанс да спечелят награди, осигурени от Международен панаир Пловдив.

Изложбите ще са отворени всеки ден от 9 до 18 ч., в неделя – до 14.

Билетът струва 7 лева, за ученици и пенсионери е 4 лева.

Специалистите влизат безплатно с покана от изложител и онлайн регистрация.


Copyright © 2020. All rights reserved.

Posted януари 30, 2020 by admin in category "вино изложения", "начало