ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2019

ВИНЕНИ ДЕСТИНАЦИИ

В рамките на 36-то издание на Международна туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО, Прим Експо организира специализирана зона за винен туризъм, където талантливи винари ще отключат своите изби, пълни с отлежало вино и вълнуващи истории.

Заедно ще представим една идея за пътуване, което дълго ще владее спомените със зелената безграничност на лозовите масиви, споделените тайни на майсторите и аромата на хубавото вино.

Участвайте във ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО, срещнете се с ключови местни и международни туроператори и създайте нови обещаващи партньорства. Ние Ви предлагаме възможност да навлезете в нови пазари като включите своя винен комплекс в туристически маршрути, осъществявани в рамките на релаксиращ уикенд, като кратък, но незабравим акцент в лятната или зимната почивка или като едно истинско винено приключение от изба на изба.

Съпътстващата програма ще включва дегустации, презентации на винени турове, продукти и дестинации.

Изберете или създайте комбинация от нашите разнообразни предложения за изложбени щандове, ПР и рекламни дейности, събития от съпътстващата програма. Привлечете внимание чрез визия, звук, аромат или вкус, за да оставите трайни впечатления сред многобройните участници и посетители на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2019.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с екипа на
ПРИМ ЕКСПО: тел.: +35928657265, моб.: +3590882425577,
e-mail: primexpo@primdesign.com


Copyright © 2020. All rights reserved.

Posted януари 27, 2019 by admin in category "актуално 2023", "вино изложения", "начало