ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2015

ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2015
12-14.02.2015

32-та Международна туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО ще се проведе
от 12 до 14 Февруари 2015 г. в Интер Експо център – София.

Форматът, в който се провежда позволява осъществяване на полезни контакти между изложителите, представяне на разнообразни оферти за пътуване и туризъм, новости в туристическия бизнес.

Изложението е разположено в три зали, съобразено с профила на участниците.

Документация и условия за участие ще намерите в сайта www.holidayfair-sofia.com

ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО се провежда вече над 30 години и е водещото туристическо изложение за България. Обичайно се открива през м. февруари, преди пролетно-летния туристически сезон.
Изложението е предназначено както за професионалисти така и за масовата публика.
Събитие от този род е отлична възможност за изложителите от страната и чужбина да представят своя продукт, новите си програми, да осъществят полезни бизнес контакти, сверят часовника си с конкуренцията и да се запознаят с новите тенденции и промени в развитието на туристическия бизнес.
Чуждестранните участници откриват България с богатото разнообразието на предлагания туристически продукт и възможности за целогодишен туризъм – културен, спа и уелнес програми, релаксиращ еко и хоби туризъм, почивки на море и планина.
Разширява се и профилът на участниците, в изложението се представят самостоятелно исторически и археологически музеи, природни резервати, състави за автентичен фолклор и обичаи.
В рамките на съпътстващата програма по време на изложението ще бъдат дискутирани актуални проблеми в развитието на туризма, нови тенденции, начини за изграждане на атрактивен и конкурентноспособен продукт, посоката към развитие на вътрешния туризъм.


Copyright © 2020. All rights reserved.

Posted ноември 7, 2014 by admin in category "начало