САЛОН НА ВИНОТО 2015 СОФИЯ

IEC 2015 logo

Националната лозаро-винарска камара и Интер Експо Център имат удоволствието да Ви поканят за участие в 14-ото издание на международната специализирана изложба САЛОН НА ВИНОТО, която ще се проведе в периода 11 – 14 ноември 2015 г. в Интер Експо Център – София.

Изложението за поредна година ще се събере на едно място български и чуждестранни винопроизводители, енолози, сомелиери, търговци и други специалисти, които ще имат възможност да дегустират елитни и качествени вина и спиртни напитки от най-висок клас, да присъстват на презентации на нови партиди и търговски марки с уникален вкус и аромат и да създадат полезни делови контакти.

Профил на изложбата:

  • Селектирани вина с най-добро качество
  • Нови партиди и търговски марки с неповторим аромат и вкус
  • Бутикови серии вина
  • Продукти от грозде
  • Спиртни напитки
  • Специализирани миялни машини

САЛОН НА ВИНОТО всяка година допринася за разширяване на пазара на българско вино в страната и чужбина, за повишаване на винената култура на потребителите и популяризиране на виното сред неговите ценители.

Паралелно със САЛОН НА ВИНОТО в шестте зали на Интер Експо Център ще се проведат международните специализирани изложби МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК и специализираната изложба за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване СИХРЕ.

16 472 български и чуждестранни специалисти, както и широка публика посетиха съвместно проведените през 2014 г. изложения. Сред посетителите бяха специалисти и гости от България, Румъния, Гърция, Турция, Сърбия, Македония, Албания, Косово, Хърватия, Русия, Молдова, Украйна, Латвия, Казахстан, Чехия, Унгария, Австрия,  Полша, Германия, Италия, Франция, Испания, Великобритания, Холандия, Аржентина, Южна Африка, Китай.

информационна брошура: Interfood&Drink 2015_BG
формуляр с условията за участие: Заявка за участие „Салон на Виното“ 2015

Срещнете нови бизнес партньори и клиенти!

Контакт
Ася Найденова
Интер Експо Център ЕООД
бул. Цариградско шосе № 147
София 1784, България
Тел. 02/9655 274, 9655 275


Copyright © 2020. All rights reserved.

Posted ноември 7, 2015 by admin in category "начало